Andrographis

Андрографис Паникулата е билка, използвана отдавна в традиционната Китайска медицина и Аюрведа. Известна още като “индийска ехинацея”, андрографисът е билка с горчив вкус, богата на съединения, известни като андрографолиди. Смята се, че тези съединения имат противовъзпалителни, антивирусни и антиоксидантни свойства.

Андрографис Паникулата е растение, което е родом от страни от Южна Азия като Индия и Шри Ланка. Листата и корена се използват за направата на лекарства. Андрографис често се използва за профилактика и лечение на обикновена настинка и грип. Някои хора твърдят, че андрографолидите са спрели епидемията от грип през 1919 г. в Индия, въпреки че това не е доказано.

Андрографис поддържа имунната система, предпазва от микроби и се използва като тоник за черния дроб в традиционната Аюрведична медицина. Билката се използва при чернодробни оплаквания, висока температура и като противовъзпалително и имуностимулиращо средство.

Какво има вътре?

Party HELP е натурална хранителна добавка формулирана от специална бленда високо ефективни стандартизирани растителни екстракти, за да намалят неприятните ефекти от консумацията на алкохол чрез стимулиране естествените продивовъзпалителни и антиоксидантни сили на организма, по-бързото елиминиране на токсините и подпомагане работата на черния дроб.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Сложи край на махмурлука! 100% Натурално решение!

Най-после можете да пиете алкохол и да се чувствате супер на следващия ден с Party HELP. Събудете се на сутринта, готови да правите това което искате!
ПОРЪЧАЙ СЕГА