Ashwagandha

Ашваганда е една от най-важните билки в Аюрведа, която е основана на индийски принципи за природно лечение. Използва се повече от 3000 години за облекчаване на стреса, повишаване нивата на енергия и подобряване на концентрацията.

Ашваганда от санскрит означава “миризма на коня”, което се отнася както за неговата уникална миризма, така и за способността да увеличава силата. Използва се като “адаптоген”, за да помогне на тялото да се справи с ежедневния стрес и като общ тоник. Някои хора използват ашваганда за подобряване на способността за мислене, намаляване на болката, възпалението и предотвратяване на последиците от стареенето.

Ашваганда има силен ефект при тревожност и депресия. Това са част от симптомите при човек, страдащ от спиране на алкохола. Всеки път, когато имате махмурлук, може да почувствате умора. Страхотното действие на билката е,възможнстта да Ви освободи от умората или гаденето, което изпитвате.

Колко пъти сте пили малко алкохол и сте се чувствали леко „размити“ на следващата сутрин?

Проучванията показват, че Ашваганда може да подобри Вашето възприятие.

Ако се сблъскате с махмурлука, може да се почувствате много стресирани и да имате „мозъчна мъгла“. Ашваганда може да смекчи стреса, като същевременно повдигне настроението Ви и подобри възприятията.

Изследванията показват, че тази билка помага на човек да подобри изцяло паметта и времето за реакция. Щастливи сме да включим Ашваганда в нашата нова хранителна добавка Party HELP!

Какво има вътре?

Party HELP е натурална хранителна добавка формулирана от специална бленда високо ефективни стандартизирани растителни екстракти, за да намалят неприятните ефекти от консумацията на алкохол чрез стимулиране естествените продивовъзпалителни и антиоксидантни сили на организма, по-бързото елиминиране на токсините и подпомагане работата на черния дроб.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Сложи край на махмурлука! 100% Натурално решение!

Най-после можете да пиете алкохол и да се чувствате супер на следващия ден с Party HELP. Събудете се на сутринта, готови да правите това което искате!
ПОРЪЧАЙ СЕГА