tran

Какво е бял трън?

Растението бял трън е популярна билка, която всъщност се използва от над 2000 години. Гръцкият лекар и ботаник Диоскорид е първият, който описва лечебните свойства на белия трън.

Растението е родом от средиземноморския регион и е член на семейство Asteraceae, което включва и други растения като слънчоглед и маргаритки.

Тази лечебна билка получава името си от млечнобялата течност, която изтича от листата на растението при смачкване. Листата на растението също имат петнист бял цвят, който ги прави да изглеждат така, сякаш са били потопени в мляко. Известен е още като бодил на св. Богородица, свещен бодил и силибум.

Белият трън действа като мощен пречиствател на черният дроб. Възстановява чернодробните клетки, намалява увреждането и премахва токсините от тялото.

Черният дроб всъщност е най-големият вътрешен орган и е отговорен за извършването на редица основни детоксикиращи функции.

Ето защо здравето на този орган е от съществено значение, за поддържане на общото добро състояние на организма!

 

Какво има вътре?

Party HELP е натурална хранителна добавка формулирана от специална бленда високо ефективни стандартизирани растителни екстракти, за да намалят неприятните ефекти от консумацията на алкохол чрез стимулиране естествените продивовъзпалителни и антиоксидантни сили на организма, по-бързото елиминиране на токсините и подпомагане работата на черния дроб.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Сложи край на махмурлука! 100% Натурално решение!

Най-после можете да пиете алкохол и да се чувствате супер на следващия ден с Party HELP. Събудете се на сутринта, готови да правите това което искате!
ПОРЪЧАЙ СЕГА