Китайската медицина използва джинджифилa от над 2000 години, за успокоение на раздразнен стомах.

Джинджифилът произлиза от някои части на Азия, Китай, Индия, но сега се отглежда и в райони на Южна Америка и Близкия Изток. Използва се като лекарство и хранителна подправка. Съдържа есенциални масла,магнезий, цинк и хром, които насърчават здравословното кръвообръщение, регулират храносмилането, облекчават гаденето и спазмите. Приема може да намали болката и възпалителните процеси в огранизма.

Алкохолът понижава защитните способности на тялото. Джинджифила подпомага имунната система и по този начин играе съществена роля при възстановяването и стимулира метаболизма, който засилва детоксикацията.

Какво има вътре?

Party HELP е натурална хранителна добавка формулирана от специална бленда високо ефективни стандартизирани растителни екстракти, за да намалят неприятните ефекти от консумацията на алкохол чрез стимулиране естествените продивовъзпалителни и антиоксидантни сили на организма, по-бързото елиминиране на токсините и подпомагане работата на черния дроб.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Сложи край на махмурлука! 100% Натурално решение!

Най-после можете да пиете алкохол и да се чувствате супер на следващия ден с Party HELP. Събудете се на сутринта, готови да правите това което искате!
ПОРЪЧАЙ СЕГА