loza

Какво е Дихидромирицетин и как работи?

Дихидромирицетин (DHM за кратко) е една от основните активни съставки в Party HELP. Той е извлечен от листата на китайската лоза – които се използват в продължение на хиляди години.

Научете повече за това как повишава работата на черния дроб и намалява отрицателните ефекти на алкохола.

DHM е билково съединение, намиращо се в ampelopsis grossedentata, по-известно като китайска лоза. Отбелязано е в един от най-ранните известни медицински документи в Китай. Според китайската медицина се използва за детоксикация при употреба на алкохол.

DHM подпомага естествения процес на детоксикация на черния дроб и повишава естествената способност на тялото да разгражда алкохола. Резултатът е събуждане сутрин без чувство на замъгленост на мисълта и умора.

Какво общо има разграждането на алкохола с това как се чувстваш на следващия ден?

Основният процес, свързан с разграждането на алкохола е обобщен по следния начин:

  • Два основни ензима помагат на тялото да разгражда алкохола – алкохол дехидрогеназа (ADH) и ацеталдехид дехидрогеназа (ALDH).
  • Когато започнете да пиете алкохол, ADH метаболизира алкохола до ацеталдехид – силно токсично и канцерогенно вещество.
  • След това ALDH метаболизира ацеталдехид до киселинен страничен продукт, наречен ацетат, който след това се разгражда до вода и безопасно се изхвърля от тялото.

Защо сутринта е „трудна“ след като сте пили до късно?

Когато пиете повече алкохол, отколкото черният дроб може да разгради, тези токсини предизвикани от алкохола, се натрупват и причиняват значително количество стрес върху тялото. Колкото по-дълго тези токсини присъстват в тялото, преди да се разградят и безопасно да се отделят – толкова по-лошо се чувствате на следващия ден.

С други думи, продължителността на задържането на токсични вещества в тялото може да увеличи тежестта на последствията от консумацията на алкохол.

Призовете DHM на помощ!

Този ефективен флавоноид подпомага защитата на черния дроб, като увеличава скоростта, с която се метаболизира алкохолът.

Как да разберем това?

Проучванията показват, че екстракта от китайска лоза повишава активността на ADH и ALDH в черния дроб, което позволява на организма по-бързо да метаболизира и отделя алкохола и токсините.

Резултатът е че се събуждате освежени и готови да се справите с деня!

Китайската лоза е една от ключовите съставки на Party HELP.

Какво има вътре?

Party HELP е натурална хранителна добавка формулирана от специална бленда високо ефективни стандартизирани растителни екстракти, за да намалят неприятните ефекти от консумацията на алкохол чрез стимулиране естествените продивовъзпалителни и антиоксидантни сили на организма, по-бързото елиминиране на токсините и подпомагане работата на черния дроб.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Сложи край на махмурлука! 100% Натурално решение!

Най-после можете да пиете алкохол и да се чувствате супер на следващия ден с Party HELP. Събудете се на сутринта, готови да правите това което искате!
ПОРЪЧАЙ СЕГА