Turmeric

Куркуминът е основният куркуминоид на популярната индийска подправка куркума, която е член на семейството на джинджифила (Zingiberaceae). Другите два куркуминоида са дес-метоксикуркумин и бис-дезметоксикуркумин.

Куркуминоидите са естествени феноли, които са отговорни за жълтия цвят. Ярко жълтият цвят на преработена куркума е вдъхновил много култури да я използват като багрило. Мляната куркума също е основна съставка в кърито на прах.

Куркуминът е активната съставка в билката и има мощни биологични свойства. Аюрведичната медицина препоръчва куркума за различни здравословни състояния, като възпаления, кожни заболявания, храносмилателни и чернодробни проблеми.

Западната медицина е започнала да изучава куркумата като обезболяващо, лечебно средство.Тя привлича вниманието напоследък заради антиоксидантните си свойства. Антиоксидантният ефект на куркумата е толкова силен, че може да подпомогне при проблеми с черния дроб свързани с действието на токсините. Това може да бъде добра новина за хора, които приемат силни лекарства или имат други здравословни проблеми свързани с черния дроб.

Още една причина, поради която бихте могли да обмислите приемането на билката – тя може да повиши глутатиона и да предотврати увреждане на мозъка, причинено от алкохолна консумация.

Какво има вътре?

Party HELP е натурална хранителна добавка формулирана от специална бленда високо ефективни стандартизирани растителни екстракти, за да намалят неприятните ефекти от консумацията на алкохол чрез стимулиране естествените продивовъзпалителни и антиоксидантни сили на организма, по-бързото елиминиране на токсините и подпомагане работата на черния дроб.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Сложи край на махмурлука! 100% Натурално решение!

Най-после можете да пиете алкохол и да се чувствате супер на следващия ден с Party HELP. Събудете се на сутринта, готови да правите това което искате!
ПОРЪЧАЙ СЕГА